ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ…

Μας εμπαίζει!!

ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ

Διαβάζοντας κανείς το δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας χωρίς κόπο αντιλαμβάνεται τον εμπαιγμό που επιχειρείται σε βάρος τόσο της περιοχής αλλά και του συνόλου των πολιτών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μπαλώματα στα οποία προχώρησε η Περιφέρεια). Και όπως η ίδια γράφει… «

πραγματοποιήθηκαν

το χρονικό διάστημα 01 έως 05 Νοεμβρίου εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης από την έξοδο της πόλης της Ελασσόνας μέχρι και τη διασταύρωση για Δρυμό (θεση Πλακόπετρες).»

Κάνουν αναφορά στις εργασίες που έγιναν μόνο και μόνο για τις ανάγκες των αγώνων αυτοκινήτων για την 2η Ανάβαση Ελασσόνας!!

Δηλαδή ομολογούν οι ίδιοι ότι αν δεν ήταν για τους αγώνες ούτε αυτό θα έκαναν, και ρωτάμε τον Νεκροθάφτη του Δήμου Ελασσόνας τον κ. Αγοραστό…δηλαδή για τις χιλιάδες των πολιτών που καθημερινά χρησιμοποιούν αυτόν τον δρόμο δεν νοιαστήκατε ποτέ; Σας ενδιέφερε μόνο να κάνετε ότι κάνατε για την φωτογραφία που θα …ταξιδέψει και θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις ότι τάχα μου ενδιαφέρεστε για τον τόπο;

Μήπως θα πρέπει να παρακαλάμε να γίνονται κάποιοι αγώνες μήπως και φιλοτιμηθείτε να κάνετε το αυτονόητο; Αν και πιστεύουμε ότι και αυτούς τους αγώνες αν περνούσε από το χέρι σας θα επιχειρούσατε να τους στερήσετε από τον τόπο και να τους μεταφέρετε αλλού, βλέπετε όμως είναι η διαδρομή από τις καταλληλότερες για το είδος του αθλήματος και σας δημιουργεί ένα πρόβλημα. Διαβάστε τι λέει η Περιφέρεια στο δελτίο τύπου…

 

 

«Εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Λάρισας – Τυρνάβου και στον Δυτικό τομέα του νομού.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Θεσσαλίας παρακαλεί για την κατανόηση των οδηγών και τη συμμόρφωσή τους σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για σημαντικά έργα που στοχεύουν στην ασφαλέστερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των εμπορευμάτων. Σε μια δύσκολη περίοδο συνεχίζουμε να διεκδικούμε πόρους από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και να υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τη Θεσσαλία. Με έργα όπως αυτό δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας, διατηρούμε θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα ρίχνουμε χρήμα στην τοπική οικονομία».

1) Συγκεκριμένα στα πλαίσια εκτέλεσης της σύμβασης του έργου «Συντήρηση Π.Ε.Ο Λάρισας – Τυρνάβου» προϋπολογισμού 1.500.000,00 €, εκτελούνται από την Τρίτη 7/11/2017 εργασίες απόξεσης (φρεζάρισμα), ασφαλτόστρωσης και προσωρινής οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης από την έξοδο της παράκαμψης του Τυρνάβου προς Γιάννουλη. Η ασφαλτόστρωση θα γίνει τμηματικά σε θέσεις για τις οποίες έχει γίνει καταγραφή και εντοπισμός πριν τη δημοπράτηση του έργου και σύμφωνα με τη δυναμική εξέλιξη των φαινομένων που παρουσιάζονται στις θέσεις αυτές κατά την εξέλιξη του έργου. Το είδος της συντήρησης (βάθος φρεζαρίσματος, πλάτος επέμβασης, τυχόν κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης, πάχος στρώσης κυκλοφορίας, επιλογή κοινής ή αντιολισθηρής στρώσης κυκλοφορίας κλπ.) καθορίζονται με βάση τα χαρακτηριστικά της οδού. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται με εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων και αυθημερόν ώστε στο τέλος της ημέρας η οδός να παραδίδεται σε κυκλοφορία. Οι εργασίες, συνεχίζονται καθημερινά και διακόπτονται υπό άσχημες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, χαμηλή νέφωση, χαμηλή θερμοκρασία)

2) Ενώ στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δυτικού Τομέα Π.Ε. Λάρισας» προϋπολογισμού 800.000 € πραγματοποιήθηκαν

το χρονικό διάστημα 01 έως 05 Νοεμβρίου εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης από την έξοδο της πόλης της Ελασσόνας μέχρι και τη διασταύρωση για Δρυμό (θεση Πλακόπετρες). Το χρονικό διάστημα 06 έως 10 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονικής από τον κόμβο Κουλουρίου μέχρι και τον κόμβο της Γυρτώνης, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιάς από τον κόμβο της ΤΕΜΚΑ μέχρι και το Ελευθέριο.»