Νέος Πρόεδρος στην ΔΕΥΑ.ΕΛ ο Ανέστης Σερετίδης-και στον ΟΚΠΑΠ ο Φώτης Καραγκόγκος αντικατέστησε τον κ. Τσιμπόλη.

  •  Αντίγραφο από ΣΕΡΕΤΙΔΗΣ

Ανακατατάξεις στην διοίκηση της ΔΕΥΑ.ΕΛ είχαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ που έγινε την περασμένη Τρίτη, αλλά και στον ΟΚΠΑΠ με συνολική αντικατάσταση των μελών τους που προέρχονταν από τον συνδυασμό του Δημάρχου. Την θέση του παραιτηθέντος προέδρου κ. Φώτη Καραγκόγκου κατέλαβε μετά από ανοιχτή ψηφοφορία ο κ. Ανέστης Σερετίδης και των παραιτηθέντων μελών: Χαλκίδη-Κωτούκα-Παλιγιάννη-Τάξου-Φαρμακιώτη κατέλαβαν οι: Κατσαβός-Μπίσμπας-Τσουκαρέλας δημοτικοί σύμβουλοι και οι πολίτες-Μουτζίκου-Κατσίδης.

Απογοήτευση προξένησε η όλη διαδικασία και ο τρόπος τον οποίο επέλεξε η αντιπολίτευση να χειριστεί τις νεέες υποψηφιότητες αφού καταγράφηκε το εξής παράδοξο… για τον προταθέντα για την προεδρία Ανέστη Σερετίδη δεν τον ψήφισαν με την αιτιολογία ότι είθισται, αυτό επισήμανε ο κ. Βαρνάς η αντιπολίτευση να μην υπερψηφίζει  τον προταθέντα πρόεδρο!!! Τονίζοντας ακόμη ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα αφού τον κ. Σερετίδη τον εκτιμά. Για όλους τους υπολοίπους προταθέντας υπήρξε ομοφωνία!! Είναι προφανές ότι αυτή η αντιμετώπιση δεν παραπέμπει σε σοβαρή πολιτική, αφού δεν ψηφίζεις κάποιον όταν διαφωνείς με την πολιτική που προωθεί και αιτιολογείς επαρκώς τους λόγους για τους οποίους επιλέγεις αυτή την στάση. Απογοήτευση προξένησε επίσης η εμμονή της Δημοτικής Αρχής να μη παραχωρεί τη δυνατότητα στην Αντιπολίτευση να διαθέτει ακόμη έναν εκπρόσωπό της στη διοίκηση της Επιχείρησης, ενώ η επιλογή των πολιτών δημιούργησε πάρα  πολλά ερωτηματικά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι ο Δήμαρχος…κλείνει υποψηφιότητες για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές από τώρα.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Κ. ΤΣΙΜΠΟΛΗΣ –ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΚΟΣ

Ανάλογη διαδικασία ακολουθήθηκε και για την νέα διοίκηση στον ΟΚΠΑΠ με την διαφορά ότι στην περίπτωση αυτή υπήρξε ομοφωνία.Ο Νίκος Τσιμπόλης παρατήθηκε από την Προεδρία μαζί με τα μέλη: Παλιγιάννη-Λέκκα-Φαρμακιώτη,ΚΑΙ  νέος πρόεδρος εξελέγη ο Φώτης Καραγκόγκος και νέα μέλη οι: Γκατζιούρας-Πλιάτσικας-Αργυροπούλου.